Сьогодні: 22 червня 2021 року - вівторок

wordpress themes.

ЧОМУ ВАРТО ОБРАТИ СПЕЦІАЛЬНІСТЬ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»?

Сучасний готельний бізнес є однією із галузей, що найбільш швидко розвивається, і на яку припадає  6% світового внутрішнього валового продукту і близько 5% всіх податкових надходжень у світі. Готельна індустрія – одна з найпривабливіших сфер для бізнесу про що свідчить  стабільна динаміка збільшення кількості засобів розміщення та ресторанного господарства.

У кожному закладі готельно-ресторанного господарства важливо забезпечити належний рівень обслуговування, який відповідає характеру та вартості послуг, специфічним вимогам різних контингентів споживачів. Саме для таких умов сьогодення і готує фахівців зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» ВСП «Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж» Київського національного торговельно-економічного університету.

Підготовку фахівців здійснюють досвідчені викладачі коледжу, майстри своєї справи, які виховали керівників, адміністраторів підприємств готельно-ресторанного бізнесу, шеф-кухарів, не тільки міста Житомир, але й України та світу.

Під час навчання фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа») – здійснюється поєднання теорії і практики, здобутими під час лекційних та лабораторно-практичних занять. Студенти часто є учасниками майстер-класів з барної справи, ресторанного сервісу, готельних технологій, кулінарної майстерності, які проводять кращі фахівці міста Житомир, України та випускники коледжу.

Для здобуття сучасних практичних навичок в галузі готельно-ресторанного бізнесу коледж активно співпрацює з партнерами-стейкхолдерами, які є постійними базами практики для студентів та роботодавцями для наших випускників. Це такі заклади як: – мережа ресторанів «Salad», готель «Reikartz Житомир», кафе «Полісянка», готельно-ресторанний комплекс «Чудодієво»та ін.

Студенти проходять практику в закладах ресторанного господарства міста Житомир та області, також мають можливість підвищити свій рівень знань, поліпшити набуті навички в закордонних готелях і ресторанах, а саме в Болгарії та Італії.

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» є постійними учасниками регіональних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів з кулінарної майстерності та ресторанного сервісу на яких здобувають призові місця.

Своє головне завдання навчальний заклад вбачає в підготовці висококваліфікованих фахівців нового покоління, які можуть працювати в таких підприємствах:

  • готелі та інші засоби розміщення;
  • туристичні комплекси;
  • готельно-ресторанні комплекси;
  • кафе, бари, ресторани, їдальні;
  • кулінарні цехи в торговельних мережах;
  • торговельно-розважальні комплекси.

Посади, які можуть обіймати фахівці з ресторанного обслуговування:

  • адміністратор (господар) залу;
  • метрдотель;
  • офіціант;
  • кухар;
  • завідувач підприємства громадського харчування,
  • завідувач готелю;
  • керівник підприємств, установ та організацій (директор готельного (ресторанного) підприємства);
  • керуючий готелем (пансіонатом, кемпінгом і т.ін.), керуючий рестораном (кафе, їдальнею і т. ін.).
  • керуючий готельним господарством (підприємством харчування).
  • завідувач номерного фонду готелю (туристичного комплексу та ін.).
  • консьєрж готельного комплексу
  • менеджер (управитель) кафе (бару, їдальні), менеджер (управитель) підприємства з приготування та постачання готових страв, менеджер (управитель) ресторану, менеджер (управитель) систем харчової безпеки.
  • фахівець із гостинності (готелі, туристичні комплекси та ін.), фахівець із готельної справи, фахівець із ресторанної справи.
  • менеджер (управитель) у готельному господарстві.

Передумови вступу: на базі 9 класів. Після закінчення коледжу випускники можуть вступити до вищих навчальних закладів України, які готують спеціалістів в галузі сфери обслуговування, насамперед, до Київського національного торговельно-економічного університету та Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ.

Наш коледж відкритий для тих, хто хоче стати фахівцем своєї справи. Обираючи нас, ви обираєте можливість бути конкурентоспроможним висококваліфікованим спеціалістом готельно-ресторанного бізнесу.  здатним забезпечувати високий рівень обслуговування, комфорту,  

Адреса Відокремленого структурного підрозділу

«Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Київського Національного торговельно-економічного університету»:

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир,  

 (0412)24-25-33, ztek@meta.ua,

(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram).

Будь ласка, поширюйте цей запис в соцмережах:
Коментування та розміщення посилань заборонено.

Комментарии закрыты.