Сьогодні: 21 серпня 2019 року - середа

wordpress themes.

ПЕРЕМОГУ В КОНКУРСІ ОФІЦІАНТІВ ЗДОБУЛА НАША УЧЕНИЦЯ НАТАЛІЯ МАКАРЧУК

оф 3 [1600x1200]

19 березня   на базі ДНЗ «Житомирське вище професійне технологічне училище» відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Офіціант» серед учнів ПТНЗ, у якому змагалися представники 6 навчальних закладів з різних міст області.

Конкурс складався з двох турів: теоретичного та практичного. У практичному турі конкурсанти демонстрували свою майстерність та вміння. Наприклад, їм необхідно було за 10 хвилин скласти різними способами 15 серветок. Наступне завдання – сервірування столу до сніданку, обіду та вечері. Останнє завдання – продемонструвати техніку наливання вина: учасники мали відполірувати скло бокалів, наповнити три бокали, розставити бокали на таці. Перемогу в конкурсі, диплом І ступеня  отримала учениця ДНЗ «Житомирське вище професійне технологічне училище» Макарчук Наталія, учениця ІІІ курсу училища, яку підготувала майстер виробничого навчання Колодійчук Тетяна Василівна.

оф 1 [1600x1200]

оф 4 [1600x1200]

«Подібні конкурси – кухарів, кондитерів, офіціантів – є досить важливими і необхідними у наш час. Вони сприяють покращенню рівня культурного обслуговування та сервісу в області, розвивають дану галузь, прищеплюють культуру споживання страв, навчають етиці обслуговування і формують патріотизм. У чому патріотизм? У тому, що потрібно працювати у своїй країні, покращувати рівень обслуговування в своїй державі, демонструвати свої вміння, знання та навики тут, а не за кордоном», – впевнена член журі конкурсу, викладач Житомирського торговельно-економічного коледжу Марія Світлична.

оф [1600x1200]

Переможець конкурсу представлятиме область на Всеукраїнських змаганнях офіціантів, який відбудеться наприкінці травня 2019 року в Одесі.

                                                                                  Петро ГРАДОВСЬКИЙ,

директор ДНЗ «Житомирське вище

професійне технологічне училище»

Будь ласка, поширюйте цей запис в соцмережах:
Follow by Email
Facebook
Twitter
Коментування та розміщення посилань заборонено.

Комментарии закрыты.